Przesiewacz prasy do mięsa i kości, o długiej trwałości użytkowej

Informacje ogólne
Nazwa centrum
SSAB
Opis referencji

Przesiewacz prasy do mięsa i kości do „mączki mięsno-kostnej". „Mączka” jest na ostatnim etapie produkcji przeciskana przez przesiewacz w celu przeprowadzenia homogenizacji mieszanki. Przesiewacz musi wytrzymać ścieranie i raczej wysokie ciśnienie. Przypuszczamy również, że Hardox® 500 będzie bardziej odporna na pęknięcia i uszkodzenia, gdy grubość ścianek pomiędzy otworami maleje.

Poprzednim materiałem była stal C60 (stal węglowa, 0,6% C)

 


Klient końcowy
Branża
Recykling
Część eksploatacyjna
Sprzęt
$name / $name
Rozmiar materiału do obróbki
10 – 300 mm / 0.4 – 12.0 "
Rozwiązanie
Nowe rozwiązanie
Hardox® 500
Grubość
50 mm
Kluczowe czynniki sukcesu
Dłuższy okres użytkowania
+ 50 godzin
180